Wall art

Een muurschildering maakt een kamer persoonlijk en uniek. Dit kan een kinderkamer zijn maar ook een woonkamer. (Denk bijvoorbeeld eens aan een speelse bloesem tak  langs het plafond!)

 

Alles is mogelijk en niks is te gek, vertel me welke kant je op wilt en ik geef er mijn creatieve draai aan. Dat betekend dus ook bijvoorbeeld iets met een sprookjesbos of een onderwater wereld (bekijk mijn prenten eens om een idee te krijgen)

 

Het is lastig om vooraf een prijs te geven aan een muur schildering. Dit hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld: de afmetingen van de muur, hoeveelheid figuren die erop moeten komen te staan en de reisafstand. Ik vraag 30,- per uur + 0,20 per km.

 

Een voorbeeld de “Madagascar”muurschildering koste 14 uur, hier zat veel werk in door de 4 levensgrote dieren. Dit lijkt een lange tijd, maar als je bedenkt dat alles handwerk is en je echt iets bijzonders als eindresultaat hebt, iets wat niemand anders heeft begrijp je de prijs.  Maar het kan ook veel goedkoper, ik begin vanaf zo’n 150 euro. 

 

 

 

De verf die ik gebruik is reukvrij en binnen een paar uur droog. Ik schilder alleen op gladde  muren  zonder reliëf. Dus gestuckt of glad glasvezel behang.

 

Mocht je nu heel enthousiast geworden zijn en wil je meer weten? Zoek dan referentie plaatjes die je aanspreken (een eigen ontwerp op maat kan natuurlijk ook, ik ben niet voor niets illustrator!)  en vertel me de afmetingen van de muur, dan kan ik een gepaste prijsopgave maken, en zo snel mogelijk aan de slag gaan!